Асоциацията на испанските футболисти заплаши със стачка, ако не

...
  Асоциацията на испанските футболисти заплаши със стачка, ако не
Коментари Харесай

Асоциацията на испанските футболисти плаши със стачка

  Асоциацията на испанските футболисти заплаши със стачка, в случай че не бъде ревизирано желанието да се играят мачове от испанското състезание в Съединени американски щати.

  Капитаните на тимовете от Ла Лига се срещнаха в Мадрид и единомислещо се оповестиха срещу решението мачове от вътрешния шампионат да се играят оттатък океана, като част от 15-годишното съглашение с американска компания за промотиране на испанския футбол в Съединени американски щати.

   Президентът на Асоциацията на испанските футболисти Давид Агансо съобщи, че лигата би трябвало да се допитва до играчите, преди да взима сходни " бизнес решения " и добави, че футболистите не са стока за обмен.

   " Играчите са възмутени и са срещу тези едностранни решения. Футболистите не мислят единствено за пари, а и за здравето си и за почитателите ", сподели Агансо.   

   Той сложи ултиматум до началото на октомври да бъде открито решение, като в противоположен случай заплаши, че ще бъдат подхванати ефикасни дейности, като не изключи и вид играчите да стачкуват.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР